Gastouderopvang Saritha in Westervoort

LIEFDEVOLLE AANDACHT

Doordat er niet meer dan 4 of 5 kinderen tegelijk aanwezig zullen zijn is er meer gerichte liefdevolle aandacht voor uw kind.

GEZONDE VOEDING

Bij gastouderopvang Saritha geven wij uw kind gezonde hapjes en drankjes zoals smoothies en stukjes fruit.

SPEEL PLEZIER

We doen leuke activiteitjes en hebben leuk kinderspeelgoed dat geschikt is voor elke leeftijd. Uw kind kan zich lekker uitleven.

MAKKELIJK BEREIKBAAR

De opvang is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeer plekken.

De opvang

De opvang is kleinschalig, er zullen niet meer dan 6 kinderen in de leeftijd 0-4 jaar gelijk tijdig aanwezig zijn. Hierdoor is er voor ieder kind ruimte voor zijn/haar persoonlijke ontwikkeling onder professionele begeleiding. De opvang is in een huiselijke,vertrouwde, warme maar ook rustige en prikkelarme omgeving. Iedere dag is hetzelfde vertrouwde gezicht. Er zijn geen wisselende groepsleiders of stagiaires. Er is een ruim activiteiten aanbod welk afgestemd word op de behoefte van het kind.

 

5486kinderopvang
little-boy-with-soapy-washing

Hygiëne

Hygiëne is heel belangrijk. Gastouderopvang Saritha stoomt dagelijks het speelgoed naast de normale schoonmaak werkzaamheden.

Raampjes buiten bereik van de kindjes gaan regelmatig open om zo frisse lucht binnen te laten. Zo is de kans op verkoudheid minder.

Doordat er minder kinderen zijn , zal uw kind ook minder snel ziek zijn.

De opvangruimte

De opvangruimtes in huis is van alle gemakken voorzien. We hebben een gezellige eettafel , een fijne speelhoek en een keuken waar de lekkerste vers gebakken koekjes uit komen.
De opvangruimtes zijn kind veilig gemaakt. Stopcontacten zijn beveiligd, trappen voorzien van een traphek, deuren naar andere ruimtes zijn afgesloten.
De onmisbare EHBO doos is binnen handbereik te pakken.

Geen gesleep

Hoe lastig is het als je elke keer je spullen mee naar de gastouder moet nemen? Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen heb ik een kast gemaakt met voor ieder kind een eigen mandje. In het mandje zitten luiers, billendoekjes, sloffen en een extra setje kleding voor de ongelukjes. Een keer wat vergeten? Geen probleem want wij hebben het mandje en het allerfijnste is dat je niet meer hoef te slepen met al die spullen.

Huisdieren

Twee kleine lieve hondjes wonen bij gastouder Saritha. Een kleine Chihuahua genaamd Lilly en een wit hondje genaamd Primo. 
Lilly is 4 jaar en Primo 9, het zijn de allerliefste hondjes en kunnen heel goed met kindjes. Ze verharen niet!
 Lily en Primo hebben een eigen plek gekregen waar zij verblijven tijdens de opvanguren. Dit is buiten het bereik van de kindjes.

De buurt

Wij wonen in een kinderrijke buurt aan De Rosmolen 159 in Westervoort. Het is een rustige buurt en de kinderen kunnen veilig bij ons in de achtertuin spelen. Voor bij ons ligt een afgesloten basketbal/voetbalveld en daarnaast een leuk klein speeltuintje met een zandbak. Het Hostelpark met de leuke kinderboerderij zijn op loopafstand te bereiken. Ook zijn er genoeg parkeermogelijkheden om uw kinderen met de auto weg te brengen en op te halen.